« Can Bookstores Survive? Prospects and Consequences—Posner | Main | The Case for Tuition Increases at Public Universities-Becker »

01/17/2011

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Mouloud

Just a suggestion try rec video in a sipmler manner with less CRAP . probably that way it wud b mo infomative ..PS: I did not even see the complete vid as by 3:34 you alrdy choked me..

Gabriela

Posted on Betul MAS Afsyah Siapapun PEMENANG BUSBY SEO TEST, yang PENTING mah Harus dari IndoNESIA. . .Semoga SUKSES deh Previewnya..kali aja SiR BC berbaik hati , degnan bangga memberikan HP n yang lainnya pada mas Afsyah.. wekekeekekek ( Boleh dunk pasang mode Ngarep ON )kalo dapet inget2 saya ya mas

Kevon

notsodomesticated September 25, 2011 Ooh that pumpkin show looks aemoswe! But I'm bummed because that's the weekend of my high school reunion, so we wouldn't be able to go! Maybe next year I love all things pumpkin-related!

Nkele

Vill bara gratta dig eller Er kankse man ska se4ga. Han var je4tte fin. Lycka till med det nya lilla livet.He4lsningarMarie och Rolf

Johnyhassan

I love this idea! I've been thinking of doing my own versoin of a weekly round up myself And yeyy thank you so much for the shout out!!Brittany @ Itty Bits of Balance recently posted..

Herjorkeh

Posted on Yth,Saya sangat bearmnit untuk mempelajari dan bisnis internet marketing..Mohon rekomendasi dimana saya harus belajar lebih efektif dan efisien.Saya punya beberapa refernsi dari internet :1. Mr. Fabian Lim (Word Internet Academy)2. Suwandi Chow3. Ivan Satya4. eprofit marketing5. Jimi Meidi (Jim link)Terima Kasih

Sandra

Posted on Halo Bro,Dalam Pendidikan Internet Marketing ini , apa saja materi2 yg akan dirjaakan?Sebetulnya saya sdg butuh ilmu S.E.O yang efektif dalam waktu yg relatif cukup singkat( kurang dr 1 bulan? Apa di ajarkan juga di pelatihan ini? ada jaminan?Ok sekian dulu dari saya , yg saat ini belum berhasil di internet marketing

Irina

Habibie Posted on konsekuensinya klo do-follow ountbuod links jd semakin banyak, dampaknya pagerank jd turun kalau kita tidak menambah inlink nya. Emang sih traffic jd rame kalau kita pakai do-follow

Jyemy

umm,we tried laws like that here in Texas,including banning saunrcaty cities,all struck down by the Courts.Only the Feds can deport,the states do not have that authority.Marco Rubio was for placing the same program in Florida while he was a State Senator,and Michelle Bachmann voted FOR one as a Minnesota Senator as well.I guess they are Tea Party traitors as well,right?

Roman

Posted on Assalamu'alaikum;Sahabat Habibie Terima Kasih atas bingkisan Ebook-nya; Saya sanneg membaca dan mempelajarinya; mudah-mudahan dalam waktu dekat Saya segera bergabung dalam Affiliate Programe-nya . ya dalam waktu dekat.Terimakasih,Wassalam,Munawar AM

Nitin

Shetiawan Posted on Hai..Mas Habibi.. saya sanagt salut dan sanagt terkesan dengan prestasi yang sudah anda peroleh selama ini, terlebih setelah saya membaca ebook terbitan anda, tips dan tehnik yang sanagt berguna untuk diterapkan dan untuk saya praktekkan.Sungguh saya sanagt terinspirasi dengan prestasi anda..

Mirko

Surya Posted on Mas habibie saya mau nanya bepearba hal:1.apakah untuk bergabung dengan afiliasi amazon kita harus mempunyai website/blog?2.klo blog dari blogspot bisa dipakai afiliasi gak?Mohon dijawab yaThx mas habibie

Angelo

Posted on berikan tips donk, apa yang bisa kita gunkaan agar motivasi terus berkobar? apa ada media2 tertentu yang bisa kita gunkaan sebagai alat bantu untuk menjaga motivasi suskses ini????

Lerato

Deuce Deuce Posted on Yay! Welcome back! Missed ya! Now,back to Ur regularly sedlhuced blogging! I'm glad u caught urself before it got too out of hand! Is it October yet?!!!

Marcelo

Linda Posted on I just jumped over from Haven's, too.I reehcad 5 months sobriety on the 23rd and I still don't really have a sponsor. Will you be my sponsor by email? Seriously. Right now I feel more accountability to Haven's band of blog babies than just about anyone else. I will email you, Dee.Great poem.

Mario

Posted on waduh saya baru baca posting ini paadhal saya sudah terlanjur beli ebooknya, untung saya belum pake google adword karena ga punya kartu kredit atau yg lainnya he he he,tapi biarin aja deh,rejeki ada yang ngatur katanya seeh

Juniorlamarre

Posted on salam kenal ni. saya pertama tahu antum dari teman, cetira ni dia nonton kickandy trus dia cetira kesaya. Alhamdulillah ni skrg bisa mampir ke blognya. sangat menginspirasi sekali.makasih ya. ebooknya ada daftar isinya ndak he he

Emirhan

Posted on That one is gone, but there is a huge mess sitting in the front yard of a house on Harding, West of Lincoln. It's been there all weintr. I'm guessing they'd be happy if you came to take it away. Warning. The trunk is HUGE.

Merina

I'm thinking about the new Cameo macnhie. Figured my family could get it for me for Christmas. Saw your post from Tip Junkie. I was wondering if I could still get the file you so graciously offered? If so, kanes_1@msn.com. Thank you so much!

Samen

That happens, smmiteoes there are just no ideas in our heads, lol ! Wheels I had done for other photogroups but people would be a good idea. I like to photograph people in action when they don't know it !

The comments to this entry are closed.

Become a Fan

May 2014

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31